Logo KNHS-VNS

Locatie

Ruitersportcentrum Capriole

Dressuur- en handelsstal, manege en pensionstalling

logocapriole1

Marcelle Hesselink
Bartelerweg 5
7482 MA Haaksbergen

Voor navigatie gebruik Bartelerweg 8.

Ruitersportcentrum Capriole is gevestigd aan de Bartelerweg 5 in Haaksbergen. Vroeger stond deze accommodatie bekend als ‘ De Brammelhoeve’. In december 2010 heeft Marcelle Hesselink het complex overgenomen. Er zijn in totaal drie binnenrijhallen met de afmetingen van: 20×60 meter en 21.5×50 meter en 17×35 meter.

Accommodatie

Ruitersportcentrum Capriole beschikt tevens over een ruime kampeerboerderij. Deze kampeerboerderij bestaat uit diverse slaapzalen, met in totaal circa 30 stapelbedden. Alle ruiters zijn dus voorzien van slaapgelegenheid, voor supporters wordt aangeraden om een eigen luchtbed mee te nemen. Er is ook een centrale ontmoetingsruimte waar verschillende activiteiten georganiseerd kunnen worden. In de ontmoetingsruimte is een bar aanwezig, wat de kampeerboerderij uitermate geschikt maakt voor het organiseren van feestjes en partijen.

voorkantkampeerboerderij

Overnachtingen

Voor Oldies en supporters die graag iets comfortabeler de nacht doorbrengen zijn er enkele andere opties beschikbaar. Bij vermelding van CHIU The Netherlands wordt er een speciale prijs gerekend voor reserveringen.

sandton-hotelsSandton Resort Bad Boekelo heeft zowel hotelkamers als appartementen en bevindt zich midden in het Twentse coulisselandschap, tussen de sprookjesachtige bossen en pittoreske dorpen. Sandton Resort Bad Boekelo staat bekend om de verschillende wellness- en saunafaciliteiten.

BruggertHotel en B&B Erve Bruggert is een landelijk 3-sterren hotel aan de rand van Haaksbergen, midden in de prachtige natuur van Twente. Het hotel beschikt over hotelkamers, geschakelde vakantiewoningen en moderne boerenlodges, net als een gezellige bar en lounge met openhaard en terras met landelijk uitzicht.

 

Best-Western-4-colorBest Western Hotel Scholtenhagen is met zijn bereikbaarheid en ligging een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan al het moois dat het schitterende Twente te bieden heeft. Best Western Hotel Scholtenhagen ligt op 5 minuten van ruitersportcentrum Capriole en biedt gratis parkeergelegenheid. Er is een berging voor fietsen beschikbaar, ook is het mogelijk fietsen te huren. De hotelkamers zijn voorzien van koffie/thee faciliteiten en gratis internet.

Terug