Logo KNHS-VNS

Studentenruiters in het nieuws 2011

Succes voor Nederlandse studentenruiters in Italië

Afgelopen week nam het Nederlandse studententeam  bestaande uit Florence van Gelderen, Vivian Koetsier en Marieke Schildkamp deel aan de Student Riding Nations Cup (SRNC) in het Italiaanse Sardinie. (Lees verder op www.horsus.nl)


Goud studente Marieke Schildkamp

316739_10150295448787956_1272916114_nSARDINIE – Met een gedurfd gereden kür op muziek veroverde Marieke Schildkamp (foto) onlangs goud tijdens de strijd om de Student Riding Nations Cup (SRNC) op Sardinië. Ze verdiende ook de zilveren medaille in het gecombineerde klassement dankzij haar tiende plaats bij het springen. De volgende SRNC wordt rond Oud en Nieuw tijdens de wereldfinales gehouden in Groot Britannië. (Lees verder op www.hippischtwente.nl)


Studentenruiter Marieke Schildkamp pakt goud

Marieke Schildkamp nam afgelopen weekend met succes deel aan de studentenruiterswedstrijd in het Italiaanse Sardinië. Met een gedurfd gereden kür pakte ze goud in de individuele dressuurfinale. Dankzij de tiende plaats in het springen won ze bovendien zilver in het gecombineerde klassement. (Lees verder op www.horses.nl)


KNHS- Verslag internationaal studentenconours in De Mortel

Manege ‘Het Zwarte Water’ in De Mortel was het laatste weekend van juni het strijdtoneel van de AIEC – Student Riding Nations Cup (SRNC). Vanuit twaalf landen kwamen 36 ruiters om deel te nemen aan dit concours. Na een geslaagd AIEC-SRNC 2010 op het terrein van Het Zwarte Water werd ook deze keer gebruik gemaakt van deze mooie locatie. (Lees verder op www.knhs.nl)


HORSUS Blog internationaal studentenconcours in Nederland

Manege ‘Het Zwarte Water’ in De Mortel was afgelopen weekeind het strijdtoneel van de AIEC – Student Riders Nations Cup (SRNC). Vanuit 12 landen kwamen 36 ruiters om deel te nemen aan dit concours. Marieke Schildkamp, die onlangs in Roemenië heel goed presteerde op het studentenconcours, blogt voor HorsUs over de wedstrijd die in Nederland heeft plaatsgevonden. (Lees verder op http://www.horsus.nl/?p=nieuws&i=8740-horsus-blog-door-marieke-schildkamp-internationaal-studentenconcours-in-nederland)


Succes voor Nederlandse Studentenruiters in Roemenie

247743_10150190798584667_685549_nHet Nederlandse studententeam, bestaande uit Milou Anthonisse, Michael Gale en Marieke Schildkamp, heeft tijdens Nations Cup Roemenië goed gepresteerd. Het team werd tweede in de dressuur en derde in zowel het gecombineerde als het springklassement. (Lees verder op http://www.horsus.nl/?p=nieuws&i=8697-succes-voor-nederlandse-studentenruiters-in-roemeni)