Logo KNHS-VNS

SRNC België, SRNC Roemenië, CHIU Hannover en SRNC Lund

Opnieuw is het een tijdje stil geweest rondom de studentenruiters. Dit betekent echter niet dat er de afgelopen tijd niet van alles is gebeurd!

Tijdens het paasweekend in april zijn Martenique, Annelous en Jorien aan start gekomen voor Team NED tijdens de SRNC in België. De eerste wedstrijd van het jaar hebben deze meiden gelijk goed afgetrapt. Met een mooie 2e plaats in de Teamdressuur, een 6e plek voor Martenique in de dressuur en een 8e plaats combined voor Martenique zijn we natuurlijk superblij! Daarnaast was onze Newbie Mark Beltman voor het eerst mee, en hij heeft meteen de titel ‘Best Newbie’ in de wacht gesleept!

Na België zijn de ruiters zich gaan voorbereiden voor de SRNC in Roemenië en het CHIU in Hannover het tweede weekend van mei. Ook daar is er niet onverdienstelijk gereden en hebben de Nederlandse studentenruiters zich prima vermaakt!

In het Zweedse Lund eind juni was het helemaal feest, hier hebben de Dutchies hun dressuur-skills prima weten te showen, met een eerste plek in de team-dressuur als resultaat! Individueel heeft Marlieze een 4e plek behaald en was er een 9de plek voor newbie Daphne!

 

 

Categories: Geen categorie

Laat een reactie achter