Logo KNHS-VNS

Studentenruiters in het nieuws 2013

Lage Landen scoren in Noorwegen

Afgelopen weekend trotseerden heel wat ruiters de koude in het Noorse Drobvak. Zowat 15 landen werden er vertegenwoordigd door 3 ruiters strijdend in de ‘World Finals’ voor studentenruiters. Deze zogenaamde ‘World Finals’ werden opgesplitst in twee categorieën, de Golden en Silver League. (Lees verder op http://equnews.be/?p=14289)


Nederlandse studenten volop in de prijzen

AIEC_WF_2012

Tijdens de jaarwisseling werden in het Noorse DrØbak de World Finals verreden voor studentenruiters. Met een gouden teammedaille dressuur, een bronzen teammedaille springen en een gouden teammedaille in het gecombineerde klassement luidden de Nederlandse studentes het nieuwe jaar in. (Lees verder op www.horses.nl)


Rosan Regtien wint wereldbekerfinale

LEUSDEN – Rond de jaarwisseling vond in Drobak (Noorwegen) de wereldbeker finale plaats voor studentenruiters. De Leusdense amazone Rosan Regtien maakte samen met Milou Anthonissen en Saskia Schildkamp deel uit van het Nederlandse team.Tijdens deze finale streden 15 landen in de Gold en Silver league tegen elkaar. Door de goede resultaten van Nederland in het afgelopen jaar mocht het team tegen de gedoodverfde winnaar Duitsland, maar ook de concurrenten Ierland, Engeland, Spanje en het gastland Noorwergen in de Gold league strijden om de medailles. (Lees verder op http://www.leusderkrant.nl)