Logo KNHS-VNS

Louise kampioen!

LouiseDe National Responsible van de internationale studentenruiters én trouwe supporter Louise Sleutel won afgelopen weekend het VNSK springen. Ze had wat goed te maken…

“Het was een fantastisch concours. Ik vond het spannend, omdat ik vorig jaar na een sprong uit balans was en mijn paard snel op een hindernis aan trok. Helaas was dit niet de hindernis die gesprongen moest worden, dus lag ik er toen uit. Daar baalde ik toen ontzettend van. We hadden dit jaar leuke paarden waar we op mochten rijden. Het eerste rondje was op stijl. Het voelde goed, ik was tevreden. Het tweede rondje ging op snelheid. Het paard waar ik op reed was nog vrij jong en wiebelig, maar wat een tof dier was het! Ik wist dat ik snel was, maar niet precies hoe snel. Ook had ik twee balken, wat me acht strafseconden opleverde. Nummer twee Annelous Groenwold had 58 seconden, en ook een balk, dus dat kon ik hebben. Anouk Hubrechsen pakte de derde plek.”

Ook werd er dressuur gereden. Saskia Riddersma won, op de voet gevolgd door Maaike Bruins Slot. De derde plaats was voor Joyce Binnendijk. Natuurlijk was er ook nog een goed feestje. Louise: “Het thema was WK. Iedere vereniging vertegenwoordigde een land. Zo liepen er Pokemon’s en voetbalsupporters. Ik heb een heerlijk weekend gehad en ben super blij met de overwinning!”

 

Categories: Geen categorie

Laat een reactie achter