Logo KNHS-VNS

Nederlandse overwinning in de studenteneventing Genk

Madeleine GenkMadeleine Brugman heeft de studentenrubriek tijdens de eventingwedstrijd in Genk op haar naam geschreven. De oud-studentenruiter bleef na haar derde plaats in de dressuur foutloos in het terrein en in het springparcours.

Naast Madeleine deed ook Nancy Grootveld voor Nederland mee. Zij reed een matige dressuur maar wist dit goed te maken met een foutloze cross, die ze als enige binnen de tijd aflegde. Een balkje in het springparcours bracht haar naar een vierde plek in het eindklassement. De tweede plaats was voor de Belgische Caroline van der Heijden.

Het was een warm weekend in Genk. Op vrijdagavond werd er dressuur gereden, waarbij de deelnemers op veel support konden rekenen van toeschouwers. ’s AvondsNancy Genk was er een zwemfeestje bij studentenruiter Robin Moors. Op zaterdag beten de studentenruiters het spits af in de cross. ’s Avonds stond het springparcours klaar, waarbij de studentenruiters bij de start eerst een glas bier moesten leegdrinken. Het was een prachtige, goed georganiseerde wedstrijd. Hierbij willen we de Belgen bedanken voor de uitnodiging om mee te doen. Volgend jaar zijn we er graag weer bij.

Categories: Geen categorie

Laat een reactie achter